Εκδήλωση Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας – 18 Αυγούστου 2017

ααα.jpg

Με την παρουσία πολλών και αγαπητών συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας στα Καλάβρυτα την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο τέως Νομάρχης κ. Κατσικόπουλος, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Μαράτου, ο τέως Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης, ο τέως Γ.Γ. του υπ. Δικαιοσύνης κ. Τσιγκρής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων κ. Κούκιος, ο τέως Δήμαρχος κ. Τάκης Νικολάου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, ενώσεων, φορέων και τοπικών αρχών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Σωτήρης Ι. Τσενές, Πρόεδρος της ΕΚΑ, ενώ προλόγισε ο κ. Ευθύμιος Βαζαίος, Αντιπρόεδρος.

Ο κ. Τσενές μεταξύ άλλων είπε: «Με χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω στο σημερινό μας αντάμωμα και σας ευχαριστώ για την θέρμη και τον ενθουσιασμό με τον οποίο ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας

Είναι γεγονός, ότι η σκληρή καθημερινότητά μας αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και πάρα πολλά θυσιάζονται στο βωμό της ανάγκης. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι να καταφέρουμε να παραμείνουμε άνθρωποι και να βρίσκουμε το θάρρος να προχωράμε μπροστά.

Είναι μάταιο να επιζητούμε μία κοινωνία, που θα υπερισχύουν τα φθηνά «εγώ» και πίσω από την ανθρώπινη μορφή δεν θα υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς. Τέτοιες εκδηλώσεις, όπως η αποψινή, είναι η καλύτερη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα και να απολαύσουμε όλες και όλοι μαζί στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης γεμάτες χαρά, γέλιο, κέφι, τραγούδι, μουσική, γεύσεις, αναμνήσεις, όνειρα και βέβαια γλέντι και χορό μέχρι πρωίας. Άλλωστε, αυτό είναι και το μόνο που μένει στο τέλος.»

Ευχαριστούμε όλους τους Καλαβρυτινούς, που με εγκαρδιότητα, συντροφικότητα και περίσσιο κέφι δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα αλλά και όμορφες αναμνήσεις να μας συντροφεύουν.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους καλλιτέχνες, που αφιλοκερδώς συμμετείχαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της βραδιάς αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις, που γενναιόδωρα στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά με τις προσφορές τους.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπατριωτών μας στο κάλεσμα και η συμβολή όλων στη δημιουργία μιας αξέχαστης βραδιάς, αποτελεί κίνητρο και θεωρούμε ότι η εκδήλωση αυτή θα πρέπει να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς.